Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кумства на нашој естради су веома честа појава: Да ли знате који певач је венчао глумца Ненада Јездића?

Ко је коме кум?

1665388619_nenad-jezdic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк/Амиг схоw
Oglas

Већ смо вам писали о обичајима везаним за кумство и правилима којих се треба придржавати када бирате кума, али да ли су на то мислили наши познати певачи и глумци када су се венчавали и крстили, сазнајте у тексту.

Прочитајте још: Јована Јеремић отворено проговорила о дечку и односу са ћерком: "Учићу је добро да се уда"

Кумства на јавној сцени у Србији нису реткост. Велику оданост и повезаност, највише су показали ови певачи:

Цеца Ражнатовић и Вики Миљковић,
Ана Бекута и Мира Шкорић,
Жељко Митровић и Леонтина Вукомановић,
Жељко Јоксимовић и његов менаџер Бане Обрадовић.
Александра Радовић и Сергеј Ћетковић,
Мирослава Илић и Добривоје Топаловић
Лепа Брена и Саша Поповић.

Неретко се на јавној сцени Србије успостављају и кумства познатих личности из различитих бранши, најчешће између глумачке и певачке. Тако је, на пример, Жељко Јоксимовић кум глумцу Ненаду Јездићу, а глумица Катарина Радивојевић је венчана кума певачици Ани Станић.

Прочитајте још: Погребници открили језив призор који су затекли на лицу места: Лице Мерилин Монро било је љубичасто, а врат натечен

Познато је да пријатељства која се стекну у средњој школи и на факултету остају за цео живот и да неретко доводе и кумства. Тако су, примера ради, венчани кумови глумачко - брачном пару Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић колеге и глумци Никола Ђуричко и Наташа Нинковић.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas