· · Коментари: 0

"Купујем морску со за базен, да бих се бахатила, а НИКО НЕ ЗНА ИСТИНУ": Гоца Божиновска се искрено пожалила (ФОТО)

Гоца Божиновска искрено о заради и животу певача.

1645116569_41981_goca-ata_f.jpg
Фото: АТА

Певачица Гоца Божиновска открила је да није све како изгледа на естрадном небу.

Јавне личности на друштвеним мрежама се утркују да покажу што веће богатство, луксузна путовања и крпице, али како каже Гоца Божиновска за "Стар", истина је далеко од тога.

Певачица која има богату каријеру у којој је зарадила много новца које је уложила у своју породицу и децу, па многи кажу да живи луксузно, а она је открила какав живот води.

Прочитајте још: ЦЕЦА БОЈКОВИЋ СРЕЋУ НАШЛА У ТРЕЋЕМ БРАКУ: Због Славка је годинама живела ван Србије (ФОТО)

"Ја радим 15 сати дневно, у путу сам нон стоп. Дођем са наступа, распакујем кофере, ставим гардеробу на прање, попакујем другу и опет идем на пут. Рецимо идем у Париз, људи ме виде на аеродрому и кажу јао благо њој, ужива, иде у Париз… А, ја од Париза само аеродром видим. Кад дођем на ромску свадбу рецимо, певам од ујутру до ујутру, па опет назад на аеродром. Кући опет распакивање, плаћање рачуна и све тако", рекла је једном приликом Гоца, додајући да ништа није онако како изгледа.

"О мени су писали да купујем морску со за базен, да бих се бахатила, а истина је да сам је купила да бих ређе чистила базен. Шта да радим кад га већ имам, да га затрпам. Ја нисам ни хтела да показујем да имам базен, него су новинари навалили да ме сликају поред њега. А, ако су већ дошли да ме сликају па не могу их ја одвести у шупу код комшије и рећи е, ово је моје. Ми и ако имамо то је зато што пуно радимо, али нема ту никаквог гламура, тежак је то живот", закључила је Гоца.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.