· · Коментари: 2
ОДГОВОР НА ИЗЈАВУ

Лечић реаговао на Биковићеву изјаву: Огласио се на друштвеним мрежама ОВОМ објавом (ФОТО)

Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића да ју је силовао пре девет година.

1616876733_dfad.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / РТВ Пинк Оффициал

Глумац је након оптужби да је силовао колегиницу и глумицу Данијелу Штајнфелд, избачен из представе "Кад су цветале тикве", на иницијативу колега са којима игра у овом комаду.

Прочитајте још: БИКОВИЋ се огласио поводом избацивања БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА из комада на сцени БДП: "Представа се бави и ТЕМОМ СИЛОВАЊА" (ФОТО)

Глумци су потписали петицију, наводећи да не желе да играју са њим на сцени док се ситуација око оптужби не реши. У вези са тим огласио се и Милош Биковић, који је био један од потписника петиције.

Прочитајте још: КОРОНА вирус покосио српску КУЛТУРНУ СЦЕНУ! Преминуо велики глумац и музичар ХАЏИМАНОВ

Милош Биковић је на Инстаграм профилу образложио зашто је потписао петицију.

- Поштујем претпоставку невиности. Не учествујем у лову на вештице. Не стављам се у позицију судије. Јавност, а самим тим и ансамбл позоришта је узнемирен. Стога, у жељи да заштитим представу која се бави и темом силовања, подржао сам иницијативу да Бранислав Лечић не буде део представе док се актуелна ситуација званично не разреши - написао је Биковић на свом Инстаграм профилу.

На његову објаву реагова је и сам Бранисла Лечић, који је на Твитеру поделиo и у опису оставио један део:

- Изузетно поштујем претпоставку невиности и то је нешто што ћу увек бранити и за шта ћу се увек залагати. Не учествујем у лову не вештице и не стављам се у позицију судије - цитирао је и таговао Биковића.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.