Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕЧИЋ СЕ ПОКАЈАО: Погрешио сам што нисам био са Сузаном Манчић

Глумац Бранислав Лечић проговорио је о удварањима водитељке Сузане Манчић, која је својевремено признала да ју је познати глумац одбио када је желела да ступи у емотивну везу са њим, па се осврнуо и на два брака која има иза себе, са бившим супругама Иваном и Нином.

1707652990_46706_foto-printscreen-branislav_ig.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Он је на почетку разговора истакао да како сада мисли да је ипак требало да да шансу љубави са Сузаном.

- Можда сам погрешио што нисам био са Сузаном Манчић... Јесам, погрешио сам. Требало је да будем са њом, ипак. Тренутак је био такав да нисмо... Ми смо пријатељи, она је предивна жена, знам и њене ћерке. Али опет, има ли нешто лепше од дружења? Био сам млади пастув некад, него... (смех) - признао је Лечић, па открио у каквим је односима са својим бившим супругама.

- У одличним односима сам са Нином Радуловић данас. Плаћам алиментацију за дете. Наравно да плаћам. Мали број људи зна да проблеме решава одмах... Цивилизовано сам завршавао бракове.

- Најгоре је кад се нешто ради преко деце. Ипак си био са том особом дуго. Ја сам крив за оба развода брака. Нисам давао максимум у браковима, да јесам опстали би. И са првом женом сам у одличним односима. Моје бивше жене су паметне, обе су самосталне, самосвојне - рекао је он и додао:

- Ја живим од јавности, навикао сам на циркус. После сваког развода буде хаос у јавности. Они који су поред мене деле моју судбину, иако можда нису јавне личности. Камере су уперене и на моју изабраницу, на пример... О љубави се не расправља, сваку жену сам волео, док смо били заједно волео сам свим срцем, не могу да кажем коју сам више волео - закључио је Бранислав за медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas