Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

Легендарна МИРА БАЊАЦ постаје део "Игре судбине": Играће улогу која ће обрадовати све обожаваоце серије

Мира Бањац појавиће се у новој сезони популарне серије.

1644314416_mira_banjac_06102014_003.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Серија Игра судбине у наставку добија још једно велико појачање, односно, највеће. Легенда домаће глумачке сцене Мира Бањац стиже као сламка спаса за растурене Каначке и Ожеговиће како би завела ред, након хаотичних дешавања.

Позната глумица тумачиће лик госпође која стиже из Америке, а која ће због свог аутентичног стила, сигурни смо, бити веома занимљива гледаоцима. Наиме, Мирина јунакиња биће налик енглеској краљици. По понашању, али и по држању, а неће јој недостајати ни става због ког ће се за њом увек дизати прашина.

Прочитајте још: Обожавали смо је у серији "Срећни људи", повукла се из глуме, а ево како након 30 година изгледа преслатка ВЕСНА (ФОТО)

Како наводи звезда домаће глумачке сцене, „Игра судбине“ била је једини пројекат који је прихватила, јер јој је потребно време да се одмори од многобројних филмова и серија које је снимала током претходне две године. Улога у филму Душана Ковачевића „Није лоше бити човек“ у ком је последњи пут играо и Лане Гутовић, уз ону у серији „Адвокадо“ једна је од њених најсвежијих рола. Мира ће се на сету „Игре судбине“ појавити током фебруара, а новом лику се веома радује.

Друштво најостваренијој домаћој глумици у серији „Игра судбине“ правиће њене млађе колеге, међу којима има много оних који су се серији придружили у најновијем циклусу. Слободан Стефановић, Мирољуб Турајлић, Јелена Јовичић, Милан Пајић. Ово су само неки од више од 20 нових глумаца који ће покушати да са остатком тима нови циклус „Игре судбине“ учине незаборавним.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas