· · Коментари: 0

ЛЕЈДИ ГАГА у кућном издању и БЕЗ ТРУНКЕ ШМИНКЕ наступила на ДОДЕЛИ ОСКАРА: Ипак одвојила време за наступ који иде у ИСТОРИЈУ (ФОТО/ВИДЕО)

Одржана је 95. додела Оскара синоћ, а вече је било пуно изненађења као и сваке године. Једно од изненађења је свакако и планетарно популарна певачица, Лејди Гага.

1678701601_profimedia-0762314983.jpg
Фото: Профимедиа

Након што је речено да се она неће појавити на додели због недостатка времен услед снимања филма, Гага је ипак одлучила да не пропусти један од најважнијих догађаја на свету.

Она је добила четврту номинацију у каријери за песму "Топ Гун: Маверицк" "Холд Ми Ханд" и одушевила пристутне својим наступом.

Прво је крочила на тепих боје шампањца у екстравагантној Версаће хаљини коју чини провидни горњи део и широка необична сукња која сеже до пода. Гага се онда за потребе наступа пресвукла, скинула шминку и "претворила" се у Гагу у кућном издању што је наишло на одушевљење многих. Песму за коју је номинована је извела у црној мајици и поцепаним фармеркама.

Фото: профимедиа

Пре него што је почела са наступом,  одржала је кратак говор:

- За мене је то дубоко лично и мислим да смо сви потребни једни другима, потребно нам је много љубави да ходамо кроз овај живот. А свима нам је понекад потребан херој и хероји су свуда око нас. На скромним местима, али можда ћете открити и то да и сами можете да будете хероји, чак и ако се осећате сломљено изнутра.

Подсетимо, Лејди Гага је 2019. године освојила Оскара за најбољу песму, коју је тада отпевала са Бредлијем Купером у филму "Звезда је рођена".   

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.