· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Лепа Брена након 33 године открила какву је НЕПРИЈАТНОСТ доживела на снимању филма - има везе са БЈЕЛОГРЛИЋЕМ (ФОТО)

Популарна певачица више од три деценије ћутала је о непријатности коју је доживела на снимању филма.

lepa-brena.jpg
Фото: Атаимагес

Легендарни филм "Хаједе да се волимо" има своја три наставка, а с обзиром да је Лепа Брена и главна глумица у том филмском остварењу имала је сцене у којима јој и није било баш пријатно.

Прочитајте још: Нада Топчагић се борила за живот: Лежала сам и јаукала од болова

Током снимања трећег дела филма, у коме су поред ње главне улоге имали Никола Којо, Драган Бјелогрлић и Ивана Жигон, Брена је имала сцену у којој је требала да пољуби у уста Бјелу. У почетку није желела да учини тако нешто, а сада је открила и ко је натерао на то и како је превазишла ту непријатност.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Анонимус

 - Уопште ми није било пријатно када ми је редитељ Станко Црнобрња саопштио да Бјелу морам да пољубим у уста, онако филмски. Рекла сам му да не могу, јер нисам глумица, на шта ми је Црнобрња одговорио - Сада јеси и молим те да то буде прави пољубац, озбиљан и професионалан - открила је Брена у једном интервјуу и додала:

Прочитајте још: Аца Лукас се емотивном поруком опростио од Добривоја Топаловића (ВИДЕО)

- Заинатила сам се и одлучила да не драмим много, већ сам стисла петљу и пољубила Бјелу. Сећам се да ми је тог тренутка било веома непријатно, али ми је пао камен са срца када ми је редитељ рекао да сам одлично одрадила посао и да је све деловало природно - закључила је певачица.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.