Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лепа Лукић није једина која има ТРИ ПЕНЗИЈЕ: Друштво јој прави легендарни Миле Китић

Ове две музичке звезде могу да се похвале са три пензије

1702389159_Foto-Ataimges.rs-Shutterstock-pare.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Недавно је одјекнула вест да Лепа Лукић прима чак три пензије, међутим она није једина. Још једна музичка легенда која има три пензије је Миле Китић.

Китић је наиме, једном приликом открио колика су му пензиона примања.

- Ја сам већ у пензији, седам година. Имам велику пензију. Босанску 62 евра, пошто сам живео у Сарајеву, уплаћивао сам пензионо и социјално. Имам и овде 70 евра, може да се скупи за ручак. Шалим се мало, уплаћивао сам минималце само да бих имао здравствено осигурање. Имам нешто мало и немачке пензије, али, ако се до сад нисам организовао да мирно проведем остатак живота, онда би требало да ме убију. Педесет година певам, подерао сам се певајући, ако нисам успео нешто да сачувам онда, ништа нисам урадио. Нисам неке милионе зарадио, али имам довољно да живим безбрижно до краја живота. Чак и Елена... Нити јој требају кола, нити стан, има све - испричао је својевремено Миле Китић за Телеграф.рс.

Миле тад није поменуо колика је цифра која му стиже из Немачке, али како је Курир раније открио у питању је 1.600 евра. Наиме, певач је, наводно, порез у Немачкој почео да плаћа 1994. јер је једино тако могао да добије радну визу за целу Европу, не рачунајући да ће једног дана имати и додатну корист од тога. Плаћао је намете паушално, што је на годишњем нивоу у Немачкој око десет хиљада евра.

То је и испричао једном приликом за медије, али и да је платио казну управо због неизмирених обавеза.

- Ја сам се једном опекао и од тада водим рачуна. Иако није била моја грешка, деведесетих сам због неплаћања пореза морао да измирим дуг од 100.000 марака са каматом. Иначе, сад уредно плаћам порез у Немачкој, према којој имам ту обавезу без обзира ма то где наступам, јер тамо имам пријављено место боравка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas