Oglas
· · Komentari: 0

Lepa Lukić nije jedina koja ima TRI PENZIJE: Društvo joj pravi legendarni Mile Kitić

Ove dve muzičke zvezde mogu da se pohvale sa tri penzije

1702389159_Foto-Ataimges.rs-Shutterstock-pare.jpg
Foto: Ataimages.rs, Shutterstock
Oglas

Nedavno je odjeknula vest da Lepa Lukić prima čak tri penzije, međutim ona nije jedina. Još jedna muzička legenda koja ima tri penzije je Mile Kitić.

Kitić je naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja.

- Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu, uplaćivao sam penziono i socijalno. Imam i ovde 70 evra, može da se skupi za ručak. Šalim se malo, uplaćivao sam minimalce samo da bih imao zdravstveno osiguranje. Imam nešto malo i nemačke penzije, ali, ako se do sad nisam organizovao da mirno provedem ostatak života, onda bi trebalo da me ubiju. Pedeset godina pevam, poderao sam se pevajući, ako nisam uspeo nešto da sačuvam onda, ništa nisam uradio. Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja života. Čak i Elena... Niti joj trebaju kola, niti stan, ima sve - ispričao je svojevremeno Mile Kitić za Telegraf.rs.

Mile tad nije pomenuo kolika je cifra koja mu stiže iz Nemačke, ali kako je Kurir ranije otkrio u pitanju je 1.600 evra. Naime, pevač je, navodno, porez u Nemačkoj počeo da plaća 1994. jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za celu Evropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Nemačkoj oko deset hiljada evra.

To je i ispričao jednom prilikom za medije, ali i da je platio kaznu upravo zbog neizmirenih obaveza.

- Ja sam se jednom opekao i od tada vodim računa. Iako nije bila moja greška, devedesetih sam zbog neplaćanja poreza morao da izmirim dug od 100.000 maraka sa kamatom. Inače, sad uredno plaćam porez u Nemačkoj, prema kojoj imam tu obavezu bez obzira ma to gde nastupam, jer tamo imam prijavljeno mesto boravka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas