Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Лепој Брени и после 40 година ЈЕДНА ствар нарушава душевни мир

Лепа Брена и даље има страх од једне ствари

1645861723_lepa-brena.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица скоро 40 година је на естради и важи за једну од нашихнајвећих звезда, а сада је открила да и после толико времена певања постоје ствари које јој сметају на наступима.

Прочитајте још: Јелена Костов у другом стању: Певачица ће постати мама други пут

- Искрена да будем, углавном дођем сат, два пред наступ, већ спремна. Имам готову и фризуру и шминку. Једино не волим да око мене буде гужва, вика, да се ствара паника. Битно ми је да на бину изађем у душевном миру - рекла је она истакла да концерти више нису као некада:

- Данашњи наступи се доста разликују. Од ’82. до ’91. године имала сам по два концерта дневно са „Слатким грехом“, путовали смо, организовали турнеје… након свега што се издешавало ’91. године концерти су малтене нестали. Када се стање у региону смирило, певачи су се вратили наступима, али то није било исто - рекла је певачица.

О насиљу над женама

- Упућена сам у случајеве насиља над женама, а помно пратим ту причу и на светском нивоу. Волела бих да се друштво озбиљно позабави темом злостављања жена, деце, као и педофилијом. Мислим да би требало законом много строже кажњавати таква дела. Такође, јавне личности, али и сви људи треба да дају подршку жртвама насиља. Сви који су икада доживљавали злостављање треба да иступе и да отворено говоре о свом проблему, да се огласе. Мислим да не постоји женска особа која није злостављана на било какав начин - рекла је певачица.

Прочитајте још: "Правда је спора, али достижна": Драгана Мирковић однела победу на суду

 

- Једина разлика је та што је раније жене било срамота и страх да ту кажу. Такође веома је присутна и осуда народа, многи постављају питање зашто нисте раније то рекли. Па можда пре 30 година нисам имала храбрости, подршку јавности… Данас би то требало да буде другачије - рекла је Брена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas