Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ МОЈЕ ТАЈНЕ ЗНА МОЈА СЕСТРА: Лепа БРЕНА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ брака са Бобом

Упркос енормној популарности и статусу једне од наших највећих звезда у региону, Лепа Брена ужива у животу далеко од очију јавности и умерено дозира своја појављивања у медијима.

1712820650_49001_brena-i-boba_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

За разлику од младих који не могу да функционишу без друштвених мрежа, она их користи у границама, што би посаветовала и млађе генерације да ураде.

– Задовољна сам својим животом. Млади гледају живот преко интернета… Живот није Инстаграм, нису друштвене мреже. Било чиме човек да се бави, има ту пуно постулата који морају бити ту да би били успешни, задовољни. Ја своју публику пуно поштујем, дајем им последњи атом своје љубави, своје снаге, енергије. Морате да волите посао, морате да поштујете људе. Приватни живот, у мом случају, мора мало да се склони од јавности. Не треба све да буде јавно– каже Брена.

Њихов син Виктор недавно је прославио рођендан у кругу најближих,када се и поносна мама латила микрофона.

– Виктор јесте прославио рођендан, није имао посебних жеља. Деца воле да смо Боба и ја са њима, просто. Када је прославио рођендан било је то баш интимно вече. Нормално је да ће мајка да пева, да се обрати свима који су дошли. Отишла сам на време, да млади људи могу да се опусте. Док су синови били млађи, чекала сам да се јаве, да чујем ауто кад су дошли, да могу мирно да спавам. Имамо пријатељски однос са њима – истакла је музичка звезда.

Не крије да су многи људи испали из круга њених пријатеља током година, док све њене тајне знају само две особе.

– Људи се мењају, они пријатељи који су отишли, нека су отишли, долазе нови. Мени је битно да је база ту, фамилија. Све моје тајне зна моја сестра, а зна и Боба. Њих двоје. Важно је да имате брачног партнера са којим можете да поделите све. Љубав има разне фазе, важно је да сте са партнером пријатељ – каже Брена.

(Блиц)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas