Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавна прича Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов није почела славно: "Није ме ни погледала" (ФОТО)

Ђорђе и Сашка пре неколико дана остварили су се први пут у улози родитеља, а њихова прича није имала добар почетак

1679819803_ami_g_12042022_0019.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов изговорили су судбоносно "да" у септембру прошле године, а пре само неколико дана остварили су се у улози родитеља по први пут. Сашка је на свет донела дечака по имену Алексадар, а Ђоковићи су приредили прославу у част новог члана породице.

Међутим, почетак љубави Ђорђа и Сашке није био идеалан:

- Били смо у граду, нисам ништа проверавао. Дошао сам до ње рекао јој: ''Ћао'', гледала је у телефон, није ме ни погледала - испричао је Ђорђе једном приликом како преноси "Блиц".

Сашка је у емисији "Амиџи шоу открила занимљиве детаље њиховог првог састанка:

- Наш први сусрет није био славан. После три недеље смо разменили бројеве, а тек касније се видели. Ђоле се толико загледао у мене када смо шетали да је лупио ногом у неки ауто, мислио је да ја то нисам приметила, али јесам - открила је.

Она је својевремено рекла како од првог дана незванично живе заједно:

- Ми од првог дана незванично живимо заједно. Ја сам живела у центру у изнајмљеном стану и од првог дана је некако он био ту код мене. После двадесетак дана забављања отишли смо заједно на море и тамо смо били једно две недеље. Када смо се вратили, дошао је код мене и рекао: "Не могу више да преносим те ствари", пошто он узме неку торбу, напуни стварима за неколико дана, донесе код мене, након тога мења и тако. Онда је само рекао: "Волео бих да нам једна дестинација буде дом, да се након путовања враћамо у исту кућу." И тако смо и отпочели заједнички живот и стварно је прелеп осећај - изјавила је за "Телеграф", па додала:

- Свакако да радимо заједно разне ствари по кући, али помоћ је увек добродошла. Ко каже да не воли помоћ, лаже, није нормалан. Имам помоћ.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas