· · Коментари: 0
СМЕШНО

"Љубио сам се једно седам минута са Жарком Лаушевићем": Мима Караџић изјавом насмејао све до суза (ВИДЕО)

Глумац испричао анегдоту са снимања филма

1617276125_mima.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ Пинк

Мима Караџић, гостујући у једној емисији играо је игру "или или", у којој је морао да одговори на нека питања које му је постављао водитељ, а његови одговори насмејали су све.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

На питање "Да ли би кратко одглумио кратку геј сцену или цео филм играо као фул сређена жена?", Мима је одговорио у свом стилу:

- Главну улогу као жена. Имао сам сцену у филму "Хари не путује возом", мој брат Милан је режирао, да не верујеш... Где смо се Жарко Лаушевић и ја љубили једно 7 минут. Не могу рећи да нисам ништа осећао, али то је давно било, Жарко је био млађи- рекао је Мима, а онда се на његов одговор надовезала Мирјана Карановић:

Прочитајте још: И са 4 године одушевљавао је тренере: Погледајте снимак на ком мали Ноле РАЗБИЈА (ВИДЕО)

- Мислим да је и Жарку било лакше пошто си и ти био млађи.  - Био сам исти - закључио је Караџић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.