Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЛУМЦИ ЗАВРШИЛИ У НАПУШТЕНОМ МЕСТУ ПОРЕД ДУНАВА: Мима Караџић и Слобода Мићаловић се изгубили након представе

Након представе завршили у потпуно мрачном месту ван пута

1700556947_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Глумци Слобода Мићаловић и Мима Караџић синоћ су имали представу у Панчеву, након чега се глумица понудила да повезе колегу, а он је све време усмеравао у погрешном правцу. На крају су завршили у мрачном месту, потпуно ван пута. 

У аутомобилу којим је управљала Слобода били су и Ана Франић као и још један мушкарац, а Мима их је усмеравао, додуше потпуно погрешно:

- Мотај га полудесно, тамо иди. Само вози право - наводио је Мима.

- Ја сам укључила сва четири да знају да смо са специјалним потребама - говорила је Слобода кроз смех и полако возила.

- Знаш зашто сам неповерљива, кажеш лево, а треба десно - казала је Мићаловићева колеги који ју је наводио да из Панчева дођу до Београда. 

- Сад ћемо директно у Дунав - коментарисала је Боба, али је наставила да вози земљаним путем.

- Иди право да видимо има ли пута више - рекао је Караџић.

- Погрешио си - рекла му је Слобода, на шта је он одговорио: 

 - Нисам погрешио. Осветли мало, да видимо шта је ово. Настави, може, само право. 

- Из Панчева, преко Никшића - шалила се Слобода, и додала: 

- Шта бисмо да смо у Њујорку. 

- Не знаш изаћи из Панчева - рекао је Мима. 

- Сад ће директно у Дунав - рекла је њихова другарица која се налазила са њима у аутомобилу. 

- Скрените десно, а десно је вода - рекла је Слобода, након чега су завршили у потпуном мраку далеко од пута. 

- Црни Мимо где си нас ово довео - рекла је Ана на крају, а све време се могао чути њихов смех, па нема сумње да су се након преставе добро провели. 

Подсетимо, глумица Слобода Мићаловић недавно је добила мурал у Београду, на зиду у близини Бранковог моста.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas