Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Људима је тешко да замисле како изгледа када поломите ручне зглобове": Кристина Раденковић о незгоди која ју је задесила - "После операције била сам узнемирена" (ФОТО)

Водитељка открива да јој је супруг био највећа подршка у процесу опоравка

1676896396_foto-ATA-images-Kristina-Radenkovic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Познато ТВ лице Кристина Раденковић пре неколико недеља забринула је јавност када се појавила вест да је  доживела повреду на скијању у Француској, приликом које је поломила оба ручна зглоба. За магазин "Глориа" објаснила је како је дошло до повреде:

- Људима је тешко и да замисле како изгледа када поломите ручне зглобове, а морам признати да је било и мени пошто до сада никад нисам доживела фрактуру. Пад у Француској на скијању није био страшан, а десио се због тога што сам се преценила и изгубила снагу. Возила сам борд и наишла сам на ледену плочу на делу стазе на ком се убрзава пре спуштања у подножје. Проклизала сам и због премора почела да губим равнотежу. Кад сам схватила да ће ми страдати карлица јер су ми ноге везане, покушала сам то да избегнем и дочекала се на руке. Том прилико су ми напукли зглобови. Одмах сам померила врат, карлицу, кичму, да проверим да ли је све у реду. Да сам била у тренингу, ништа од овога се не би десило.

Хитно јој је указана медицинска помоћ:

- Леву руку су ми наместили одмах, а десну из другог покушаја. Лекар ми је рекао да је мислио да ће десна морати да се оперише, али је ипак успео да је намести. Ишла сам да снимим и сутрадан, 12 сати после пада, након чега су ме посаветовали да када се вратим у Србију обавезно одем на скенер, што сам и урадила по повратку кући - препричава и додаје да је мишљење лекара било да је операција неопходна:

- Медицински тим је стварно био диван, љубазан, пун духа, не само према мени него и осталим пацијентима - нахвалила је водитељка лекаре из Србије, наглашавајући да су дали све од себе како не би морала да иде на операцију.

Изненадиле су је вести у медијима које су писале да се налази у тешком  здравственом стању:

- Нисам се још ни пробудила из анестезије кад је почео да ми звони телефон, а пошто се нисам јављала, настала је паника. Била сам стварно шокирана тиме јер ситуација није била толико драматична, свакоме је то могло да се деси. Није ми била намера да о томе говорим јавно. Нисам навикла да будем болесна, не волим ни да причам о здравственим проблемима. Све што се догодило после операције ме је баш узнемирило, било је тешко свима објаснити шта се заправо десило. Мислим да ме толико људи није позвало ни да ми честита рођендан. Жао ми је што су се многи потресли и сад имају страх да оду на зимовање.

Супруг Никола, као и породица, велика су јој подршка у процесу потпуног опоравка:

- Не знам шта бих без Николе, он ми је велики пријатељ и ослонац. И његова и моја породица биле су уз нас, али не могу да не поменем и колеге, пре свих Драгану Косјерину. Стварно је пријатељ за пример, кад Никола није био код куће, могла сам да се ослоним на њу за све што ми треба. И дуге колеге су показале интересовање и емпатију. Неколико дана после операције нису ми дали да идем на посао, у том осетљивом периоду смо код мене направили канцеларију па сам радила од куће. И раније сам знала да сам на послу окружена дивним људима, а ова ситуација ми је само то потврдила.

Упркос томе што носи гипс, заједно са колегама припрема национални избор Песма за Евровизију, који ће бити одржан од 1. до 4. марта:

- Учествоваће много младих извођача и мислим да ће бити узбудљиво. Отворили смо врата новој генерацији, дошло је време за неке нове клинце и верујем да ће се неки од њих показати у најбољем светлу и после овога афирмисати. Сигурна сам да ћемо доста њих, без обзира на то ко буде победио, гледати и наредних година. На главној сцени водитељи ће бити Драгана Косјерина и Милан Марићм док ћемо Стеван Поповић и ја, коа већ доказани тандем, бити у бекстејџу - закључила је за "Глорију".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas