Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Luck Black открио на ком језику ће певати на Евровизији и који му је САВЕТ ДАЛА КОНСТРАКТА: "Тати сам обећао једно"

Овогодишњи представник Србије на Евросонгу музиком је почео да се бави са само дванаест година

1678003215_Luck-Black-statua-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

"Песма Евровизије", 67. по реду ће се ове године одржати у Ливерпулу. Прво и друго полуфинале ће бити одржано 9. и 11. маја, док ће финала најпознатијег музичког такмичења на свету бити одржано 13. маја 2023. године.

Србију ће на овогодишњем такмичењу за Песму Евровизије у Ливерпулу представљати Луке Блацк са песмом "Само ми се спава".

- Пресрећан сам, нисам ово очекивао. Једва се суздржавам да не заплачем - био је емотиван Лук.

- Јако сам захвалан публици и жирију што су гласали за мене - рекао је наш представник након синоћне победе на ПЗЕ.

Многе је занимало да ли ће Србију представљати песмом на српском или енглеском језику:

- Ја сам се јако везао за српску верзију, тако да бих волео да представљам своју земљу на тај начин - открио је за домаће медије.

Победничку статуу му је уручила Ана Ђурић Коснтракта, прошлогодишња представница на Евровизији, а Лука је сада открио и шта му је поручила након доделе.

- Са Констрактом сам се изгрлио на сцени, тада ми је доста тога поручила. Рекла је да се радујем путовању, да се много забавим, да се смирим, зезам и вредно радим. Звацу је сигурно за још савета јер морам да задржим на сцени ту "њену" мирноћу, а да опет будем дивљи, рекао је Лука.

Сигурно ћемо да променимо нешто за наступ на Евровизији, тачније да апгрејдујемо овај сада.

- Волео бих да и породица буде са мном у Ливерпулу, да их поведем. Рекао сам раније тати да ћу мајку водити свуда са мном ако будем познат, заклучио је победник.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas