Oglas
· · Komentari: 0

Luck Black otkrio na kom jeziku će pevati na Evroviziji i koji mu je SAVET DALA KONSTRAKTA: "Tati sam obećao jedno"

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evrosongu muzikom je počeo da se bavi sa samo dvanaest godina

1678003215_Luck-Black-statua-ATA-images.jpg
Foto: ATA images
Oglas

"Pesma Evrovizije", 67. po redu će se ove godine održati u Liverpulu. Prvo i drugo polufinale će biti održano 9. i 11. maja, dok će finala najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu biti održano 13. maja 2023. godine.

Srbiju će na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije u Liverpulu predstavljati Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava".

- Presrećan sam, nisam ovo očekivao. Jedva se suzdržavam da ne zaplačem - bio je emotivan Luk.

- Jako sam zahvalan publici i žiriju što su glasali za mene - rekao je naš predstavnik nakon sinoćne pobede na PZE.

Mnoge je zanimalo da li će Srbiju predstavljati pesmom na srpskom ili engleskom jeziku:

- Ja sam se jako vezao za srpsku verziju, tako da bih voleo da predstavljam svoju zemlju na taj način - otkrio je za domaće medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

Pobedničku statuu mu je uručila Ana Đurić Kosntrakta, prošlogodišnja predstavnica na Evroviziji, a Luka je sada otkrio i šta mu je poručila nakon dodele.

- Sa Konstraktom sam se izgrlio na sceni, tada mi je dosta toga poručila. Rekla je da se radujem putovanju, da se mnogo zabavim, da se smirim, zezam i vredno radim. Zvacu je sigurno za još saveta jer moram da zadržim na sceni tu "njenu" mirnoću, a da opet budem divlji, rekao je Luka.

Sigurno ćemo da promenimo nešto za nastup na Evroviziji, tačnije da apgrejdujemo ovaj sada.

- Voleo bih da i porodica bude sa mnom u Liverpulu, da ih povedem. Rekao sam ranije tati da ću majku voditi svuda sa mnom ako budem poznat, zaklučio je pobednik.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas