Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ШОК авантура на Златибору: НОВАК ЂОКОВИЋ са супругом "одлетео" са литице златиборског села Љубиш (ВИДЕО)

Славни тенисер и његова супруга Јелена већ неко време бораве у златиборски селима

1621512694_djokovici_187112017_0010.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Славни светски тенисер и најбољи рекет у историји овог спорта, наш прослављени спортиста Новак Ђоковић са својом супругом Јеленом и децом већ неколико дана бораве у околини Златибора и уживају у свим чарима сеоског туризма у селима надомак овог туристичког места.

Прочитајте још: Какав БУМ! Ким има дечка који ОБАРА С НОГУ! Упознајте новинара СиЕнЕн-а за којим пате сви (ФОТО)

Наиме, након посете водопада у Гостиљу и обиласка дечијих вртића у селу Љубиш, брачни пар Ђоковић одлучио је да испорба још једну атракцију у овом селу надомак Златибора. 

Прочитајте још: Фенг Шуи правила: На овим местима никако не сме да буде вода у кући

Упркос хладном и облачном дану на Златибору, Новак Ђоковић и његова супруга заједно су се супустили зип лајн жичаром са највеће литице села Љубиш. Бодрили су сви запослени, али и њихов син Стефан који је остао на планини док су родитељи са вриском одушевљења летели над Љубишом.

Претходног дана, породица Ђоковић присуствовала је отварању вртића у Љубишу, који је управо финансирала фондација "Новак Ђоковић". Са децом су се дружили Новак Ђоковић и његова супруга у пратњи своје деце, али и најпознатији песник из овог села, Љубивоје Ршумовић.

Прочитајте још: Направите домаћи биљни сапун БЕЗ ХЕМИЈЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas