Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мајка му је преминула, бабу су стрељали, а сестра му је погинула": Вук Костић открио податке из живота свог ОЦА који сламају срца - "Због тога нас је увек држао на окупу"

Отац Вука Костића је био велика глумачка легенда

1697705625_Foto-N.-Skenderija-Ataimages.rs.jpg
Фото: Н. Скендерија, Атаимагес.рс
Oglas

Вук Костић је глумачки таленат наследио од свог оца, Михајла Костића Пљаке, који је умро када је Вук имао 21. годину. Глумац је једном приликом открио да живот његовог оца уопште није био лак и да су га задесиле велике породичне трагедије, због којих се трудио да породицу увек држи на окупу.

- Мој отац је у кратком року доживео низ трагедија које су га обележиле и због којих је касније нас држао на окупу. Имао је само седам година кад му је мајка преминула пред сам почетак рата 1940, од туберкулозе. Бабу су му стрељали Немци у дворишту јер је покушавала да спречи одлазак сина Нестора, мог деде, у логор Маутхаузен, где је ипак одведен. А рођена сестра погинула му је неколико година после рата - рекао је Вук Костић, пише "Блиц", па додао да му је отац био узор у свему.

- Све је то узроковало да нас је чувао и учио нас шта значи породица. Био ми је узор у свему, од посла до хобија. Био је најјачи и најбржи, најдубље је ронио... Јесте да сам га изгубио кад ми је била 21 година, али стигао је да ми пренесе све што је знао. Ипак, није стигао да погледа мој први професионални филм "Апсолутних сто" - истакао је Костић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas