Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало ко зна да је баш он брат Војина Ћетковића: "Ја не бих био глумац да није било њега" (ФОТО)

Ћетковић иза себе има импресивну каријеру, а у свет глуме закорачио је захваљујући свом брату

1657113246_vojinc.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / СТУДИО БУЛЕВАР
Oglas

Војин Ћетковић иза себе има бројне запажене улоге у најпопуларнијим остварењима српске кинематографије. Један је од најталентованијих глумаца, а већ дуже време је у браку са колегиницом Слободом Мићаловић, са којом има две ћерке.

Они су један од најскладнијих парова на домаћој сцени, а свој приватни живот труде се да држе подаље од јавности. Управо због тога, мало ко зна да је његов брат од стрица чувени позоришни редитељ захваљујући ком је Војин заволео глуму.

 Ја не бих био глумац да није било мог брата који је тада живео и радио у Крушевцу. Ја сам био аматер пуних десет година. То су моји најлепши дани проведених у позоришту "Театру За". Када човек постане професионалац, све то буде другачије, рекао је прослављени глумац о свом брату Миловану својевремено, преноси "Глоссy".

Прочитајте још: "Сад си ме то питала и никад више": Милица Павловић одбрусила новинарки, а тим поводом се огласила Каћа Грујић (ФОТО)

Поред њега, Војим има и рођеног брата Бојана који ради у Крушевачком позоришту као организатор. Изгледа да је љубав према глуми у њиховим генима, а Ћетковић с времена на време подели фотографију са братом. Приметно је да њих двојица изузетно личе.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas