Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мало ко зна да је она КУМА АНИ ИВАНОВИЋ: На венчању бивше тенисерке и фудбалера блистала је у ружичастој тоалети (ФОТО)

Кума наше бивше тенисерке такође је спортисткиња

1661498517_profimedia-0293890049.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бастијан Швајнштајгер и Ана Ивановић венчали су се пре 6 година у Венецији. Бившем немачком фудбалеру кум је био познати скијаш Феликс Нојројтер, а Ани пливачица Мирослава Најдановски.

Мирослава, коју пријатељи зову Миња, зближила се са Ивановићевом током Олимпијских игара 2008. године. Године пријатељства су крунисале кумством, а једном приликом Мирослава је открила:

- Период током ОИ у Пекингу је био изузетно лош за мене, јер сам имала здравствених проблема, али зато су се ту родила пријатељства за цео живот и врло сам срећна што имам тако квалитетне људе око себе. Не волим много да причам о свом кумству, јер је то лична ствар, открила је за "Ало".

Прочитајте још: Меган Маркл отворено о осећањима: "Нису ми замерали све док нисам почела да излазим са својим садашњим мужем"

На венчању Бастијана и Ане које је било изузетно медијски пропраћено, Мирослава се појавила у ружичастој припијеној тоалети која је истакла њену фигуру.

Певачица није давала изјаве поводом тог важног дана, али је том приликом окачила фотографију са снажним описом:

— Дан пун љубави.

Прочитајте још: Тејлор Свифт оптужена за грађу ауторских права: Траже јој више од милион долара

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas