Oglas
· · Komentari: 0

Malo ko zna da je ona KUMA ANI IVANOVIĆ: Na venčanju bivše teniserke i fudbalera blistala je u ružičastoj toaleti (FOTO)

Kuma naše bivše teniserke takođe je sportistkinja

1661498517_profimedia-0293890049.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović venčali su se pre 6 godina u Veneciji. Bivšem nemačkom fudbaleru kum je bio poznati skijaš Feliks Nojrojter, a Ani plivačica Miroslava Najdanovski.

Miroslava, koju prijatelji zovu Minja, zbližila se sa Ivanovićevom tokom Olimpijskih igara 2008. godine. Godine prijateljstva su krunisale kumstvom, a jednom prilikom Miroslava je otkrila:

- Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar, otkrila je za "Alo".

Pročitajte još: Megan Markl otvoreno o osećanjima: "Nisu mi zamerali sve dok nisam počela da izlazim sa svojim sadašnjim mužem"

Na venčanju Bastijana i Ane koje je bilo izuzetno medijski propraćeno, Miroslava se pojavila u ružičastoj pripijenoj toaleti koja je istakla njenu figuru.

Pevačica nije davala izjave povodom tog važnog dana, ali je tom prilikom okačila fotografiju sa snažnim opisom:

— Dan pun ljubavi.

Pročitajte još: Tejlor Svift optužena za građu autorskih prava: Traže joj više od milion dolara

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas