· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Мами је најтеже": Никола Роквић први пут јавно проговорио о очевој смрти

Певач отворио душу пред камерама

1647236006_nikola.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Никола Роквић, гостујући у емисији "Премијера - Викенд специјал", отворено је причао о приватном животу, али и тешким тренуцима кроз које пролазе након смрти оца Маринка.

Прочитајте још: Глумица Теодора РИСТОВСКИ заблистала је на црвеном тепиху Бањалуци! Ево у каквој је вези са славном глумачком породицом (ФОТО)

- Породица је све. Породица је основа и база, без породице је јако тешко, ту смо увек, што се каже, сви за једног, један за све. Боримо се, имамо децу, имамо због кога да живимо и да се радујемо животу. То је све један ток који је природан и све то што нам се десило, наравно, дошло је рано, али морамо даље, ту су наша деца као што сам рекао, морамо да будемо што бољи - рекао је Никола и додао да је његова мајка Славица примила одликовање од председника које је постхумно додељено Маринку Роквићу и Мерими Његомир:

- Примила је то одликовање, и то нам јако значи. То потврђује и на тај начин да је наш отац радио праву ствар, да се бавио том правом, изворном музиком, да је чувао праве вредности кроз многе трајне снимке у радио Београду, тако да смо јако почаствовани - каже Роквић, па наставља:

Прочитајте још: Глумац Жика ТОДОРОВИЋ поново на улици! Свирао за пролазнике, добио ситан бакшиш (ФОТО)

- Било је и радости и туге у исто време. Једноставно, радост је је наш отац добио златну медаљу за своје заслуге, а туга наравно јер више није са нама и није добио за живота. Мами јесте најтеже, ми имамо своје породице с којима смо заједно свакодневно, она је сама, али трудимо се да буде што више са унучићима, са нама, са пријатељима, ту је и њена сестра, мајка... И она у овим тешким временима успе да се радује животу - закључио је Никола у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.