· · Komentari: 0
OTVORENO

"Mami je najteže": Nikola Rokvić prvi put javno progovorio o očevoj smrti

Pevač otvorio dušu pred kamerama

1647236006_nikola.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Nikola Rokvić, gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal", otvoreno je pričao o privatnom životu, ali i teškim trenucima kroz koje prolaze nakon smrti oca Marinka.

Pročitajte još: Glumica Teodora RISTOVSKI zablistala je na crvenom tepihu Banjaluci! Evo u kakvoj je vezi sa slavnom glumačkom porodicom (FOTO)

- Porodica je sve. Porodica je osnova i baza, bez porodice je jako teško, tu smo uvek, što se kaže, svi za jednog, jedan za sve. Borimo se, imamo decu, imamo zbog koga da živimo i da se radujemo životu. To je sve jedan tok koji je prirodan i sve to što nam se desilo, naravno, došlo je rano, ali moramo dalje, tu su naša deca kao što sam rekao, moramo da budemo što bolji - rekao je Nikola i dodao da je njegova majka Slavica primila odlikovanje od predsednika koje je posthumno dodeljeno Marinku Rokviću i Merimi Njegomir:

- Primila je to odlikovanje, i to nam jako znači. To potvrđuje i na taj način da je naš otac radio pravu stvar, da se bavio tom pravom, izvornom muzikom, da je čuvao prave vrednosti kroz mnoge trajne snimke u radio Beogradu, tako da smo jako počastvovani - kaže Rokvić, pa nastavlja:

Pročitajte još: Glumac Žika TODOROVIĆ ponovo na ulici! Svirao za prolaznike, dobio sitan bakšiš (FOTO)

- Bilo je i radosti i tuge u isto vreme. Jednostavno, radost je je naš otac dobio zlatnu medalju za svoje zasluge, a tuga naravno jer više nije sa nama i nije dobio za života. Mami jeste najteže, mi imamo svoje porodice s kojima smo zajedno svakodnevno, ona je sama, ali trudimo se da bude što više sa unučićima, sa nama, sa prijateljima, tu je i njena sestra, majka... I ona u ovim teškim vremenima uspe da se raduje životu - zaključio je Nikola u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.