· · Коментари: 0

Марија Шерифовић присетила се догађаја који јој је променио живот: "Сушила су ми се уста и повраћало ми се"

Певачица се присетила победе на Евровизији 2007. године

1682000372_msfe.jpg
Фото: АТА имагес

Марија Шерифовић донела је победу Србији на Евровизији те 2007. године. Чувена нумера "Молитва" заузела је прво место на највећем музичком такмичењу, а Марија је једном приликом открила шта се дешавало иза кулиса у Финској пре 16 година:

- Што се тиче саме победе и тренутка када ја постајем свесна да постоји опција да победим, то је било после првог полуфинала. Погледала сам снимак преко тридесет пута! Искрено, ја сам мислила да ћу да умрем у том полуфиналу. Тренутак у коме останеш сам на оним степеницама. Наместе ти микрофоне, слушалице и доведу те испред бине, али када останеш сам на тим степеницама, не знам који је израз адекватан да га употребим, то су најстрашнија три минута у мом животу, јер ти мораш да стојиш ту док пева овај претходни - испричала је Шерифовићка, па се присетила тренутка изласка на сцену:

- То је толико страшно, мислим страшно је ако нећеш да се обрукаш, ако ти је свеједно није важно. Мени су се у моменту осушила уста, повраћало ми се, била сам жедна, ишло ми се у wц, ја сам мислила да ћу да умрем у том полуфиналу. Мислила сам само Боже шта ако нешто промашим, згазиће ме. Где ћу онда, да се вратим кући не могу, да кажем да сам поломила ногу, не могу.

Али, када је узела микрофон у руке, трема и страх су нестали:

- Стајала сам на тим степеницама и чекала, ја овако мала сам се још смањила на метар и десет. Ништа, долази тренутак када мораш да изађеш и схваташ да ти нема спаса. Тај ход до бине је био тежак, е онда када сам заузела позицију решетање је могло да почне.

Не крије да је највећу трему имала у полуфиналу:

- У финалу ми је било сасвим свеједно, чак сам нешто била и полупијана. Пили смо неко бело вино, ја у неким јапанкама, у некој тренерци ходам по оној дворани, шалим се са људима. Кажу ми да се спремим, мене је болело уво. Заправо колику сам ја трему имала у полуфиналу, они су тродупло већу имали у финалу - закљућила је за "Гранд".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ