Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović prisetila se događaja koji joj je promenio život: "Sušila su mi se usta i povraćalo mi se"

Pevačica se prisetila pobede na Evroviziji 2007. godine

1682000372_msfe.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na Evroviziji te 2007. godine. Čuvena numera "Molitva" zauzela je prvo mesto na najvećem muzičkom takmičenju, a Marija je jednom prilikom otkrila šta se dešavalo iza kulisa u Finskoj pre 16 godina:

- Što se tiče same pobede i trenutka kada ja postajem svesna da postoji opcija da pobedim, to je bilo posle prvog polufinala. Pogledala sam snimak preko trideset puta! Iskreno, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Trenutak u kome ostaneš sam na onim stepenicama. Nameste ti mikrofone, slušalice i dovedu te ispred bine, ali kada ostaneš sam na tim stepenicama, ne znam koji je izraz adekvatan da ga upotrebim, to su najstrašnija tri minuta u mom životu, jer ti moraš da stojiš tu dok peva ovaj prethodni - ispričala je Šerifovićka, pa se prisetila trenutka izlaska na scenu:

- To je toliko strašno, mislim strašno je ako nećeš da se obrukaš, ako ti je svejedno nije važno. Meni su se u momentu osušila usta, povraćalo mi se, bila sam žedna, išlo mi se u wc, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Mislila sam samo Bože šta ako nešto promašim, zgaziće me. Gde ću onda, da se vratim kući ne mogu, da kažem da sam polomila nogu, ne mogu.

Ali, kada je uzela mikrofon u ruke, trema i strah su nestali:

- Stajala sam na tim stepenicama i čekala, ja ovako mala sam se još smanjila na metar i deset. Ništa, dolazi trenutak kada moraš da izađeš i shvataš da ti nema spasa. Taj hod do bine je bio težak, e onda kada sam zauzela poziciju rešetanje je moglo da počne.

Ne krije da je najveću tremu imala u polufinalu:

- U finalu mi je bilo sasvim svejedno, čak sam nešto bila i polupijana. Pili smo neko belo vino, ja u nekim japankama, u nekoj trenerci hodam po onoj dvorani, šalim se sa ljudima. Kažu mi da se spremim, mene je bolelo uvo. Zapravo koliku sam ja tremu imala u polufinalu, oni su troduplo veću imali u finalu - zakljućila je za "Grand".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas