Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Вицковић завршила мастер у Америци, па се вратила у Србију: "Наши глумци су тамо УСКРАЋЕНИ за добре улоге"

Глумици се није свидео њихов начин рада

1673436287_radio_mileva_29092022_0098.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Марија Вицковић рођена је у Подгорици 1980. године, а глуму је завршила на Факултету драмских уметности у Београду. Она је једно време живела у Америци, где је завршила и мастер студије, али начин рада у САД-у јој се није допао, па се вратила у Србију.

- У једном тренутку у Београду нисам имала понуда. Није то била некаква велика пауза, више је било нестрпљење. Желела сам да одем негде, да видим и осетим нешто друго. Мало сам се тада и заситила људи, а и посла. Хтела сам да видим како је у Њујорку. Чак сам помишљала – ако ми се допадне, остаћу тамо. Али није било тако… Нисам лик који је за ту производњу. Волим да радим на оном изнутра, а Америка то није. Наравно школа ми је јако пријала. Бирала сам часове које сам хтела, професоре… Упознала сам много људи. Било је одлично искуство, али сам хтела да се вратим, изјавила је Марија својевремено, те је додала да је имала и неколико понуда за снимање филмова:

Прочитајте још: НИНА СЕНИЧАР одушевила на додели ЗЛАТНОГ ГЛОБУСА: Српкиња доказала Холивуду да су класика и једноставност увек на цени (ФОТО)

- Била сам на два кастинга и добила сам понуду за један филм Б продукције. Требало је да глумим неку стриптизету. Мени то није било интересантно, а снимање је требало да почне за пола године. Да сам желела да останем да живим тамо, можда бих и прихватила понуду, јер да постанете члан Удружења треба да снимите петнаестак филмова. Ја једноставно нисам имала ту намеру, па нисам ни прихватила улогу. Америка је јако тешка, а наши глумци тамо увек остану ускраћени за добре улоге. Преиспитала сам се да ли бих могла да вегитирам као глумац, а и не бих могла да се одрекнем позоришта и улога које мене испуњавају - испричала је наша глумица.

Марија је у међувремену имала доста улога, углавном у позоришту, а појавила се и као један од главних ликова у серији “Ургентни центар”, "Војна академија", "Грех њене маке" као и у серији “Радио Милева” и подсетила публику на свој раскошан таленат и лепоту.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas