Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВАТНИ ЖИВОТ НАШЕ ЛЕПЕ ГЛУМИЦЕ ЈЕ ПРАВА МИСТЕРИЈА: Важи за смерну, а круже приче да је растурила брак познатог пара

Шармантну глумицу свакодневно гледате у домаћим серијама, а о њеном приватном животу се врло мало зна

1691659784_radio_mileva_29092022_0098.jpg
Фото: АТА
Oglas

Глумица Марија Вицковић (42) рођена је у Подгорици, током студија је дошла у Београд али ју је животни пут водио и до Њујорка. На крају је свој мир ипак пронашла у нашој престоници за коју је везују и срце и посао.

Признаје да су је многи редитељи кроз каријеру критиковали због одбијања улога јер су мислили да је умишљена.

"Не прихватам да играм у свему по сваку цену, то радим од почетка, некада је то било веома ризично, редитељима и управницима је коментар био: “Шта ова мала умишља?”, али одбијала сам, то је коцка. Много глупих и непотребних ствари се ради и снима" , изјавила је у једном интервјуу.

Глумицу гледате у улози професорке Наталије у серији Радио Милева која је лепо дочарала како је комшилук некада изгледао, а глумица сматра да смо као и у поменутој серији постали отуђени једни од других.

"Планета се креће у том правцу отуђења. На телефонима гледамо неки други свет. Јесам заљубљеник у природу, проводим време у шуми, путујем када год могу, волим и море - ако успевате да видите и друге културе и цивилизације, све нас то оплемењује и неопходно је" , рекла је Марија, преноси К1.рс

Маријин приватни живот је велика мистерија, пратиоце на Инстаграму понекад пусти да завире у њен стан у једном поткровљу. Тај кутак дели са љубимцем, малтезером по имену Луце, која јој често прави друштво и на фотографијама.

Простор у коме проводи највише времена Марија је уредила по сопственим правилима. Ништа претенциозно, већ укусно, комфорно и топло. Дало би се закључити да су главни украси ентеријера – музички инструменти, прецизније клавир и гитара које повремено засвира.

На полицама изнад клавира се на њеним сликама може видети мноштво књига, па се може претпоставити да је, уз музику, читање омиљени хоби ове лепе глумице.

Признаје да је имала тренутке у животу када је мислила да глума није за њу Својевремено је за црногорски магазин "Монитор" испричала и о својим постдипломским студијама глуме на Ли Стразберг академији, као и улози коју је добила у Америци.

"У једном тренутку у Београду нисам имала понуда. Није то била некаква велика пауза, више је било нестрпљење. Желела сам да одем негде, да видим и осетим нешто друго. Мало сам се тада и заситила људи, а и посла. Хтела сам да видим како је у Њујорку. Чак сам помишљала – ако ми се допадне, остаћу тамо. Али није било тако… Нисам лик који је за ту производњу. Волим да радим на оном изнутра, а Америка то није. Наравно школа Ли Стразберг ми је јако пријала. Бирала сам часове које сам хтела, професоре… Упознала сам много људи. Било је одлично искуство, али сам хтела да се вратим" - и наставила о улози коју је добила.

Означена је као кривац за развод брака Бранислава Лечића и његове тадашње жене Нине Радуловић. Наиме, како је Стори тада писао, Бранислав и Марија Вицковић били су виђени заједно у Ослу, док су проводили време радећи на једном тадашњем пројекту, а њихове заједничке фотографије преплавиле су друштвене мреже. Многи су тада коментарисали да су колеге отпочеле авантуру, ипак до дана данашњег то није доказано нити постоје чврсти докази, осим спекулација.

"Сви данас имамо друштвене мреже на којима објављујемо разне фотографије које покрећу разне приче. То је просто нешто што мора да вас прати - били ви у нечему или не. Било какво негирање на ову тему само је трошење моје енергије коју усмеравам на друге ствари" - рекла је глумица тада. Све је остало у домену прича и на томе се завршило.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas