Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марина Тадић победила све чешћу БОЛЕСТ данашњице: "Прође нам време, а ни не знамо где је прошло"

Певачица поручује људима да причају о својим проблемима

1669812640_Foto-Printscreen-Instagram-marinatadic_official.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - маринатадиц_оффициал
Oglas

Певачица Марина Тадић је водила борбу против све чешће болесни данашњице. У питању су анксиозни напади који су певачици задали чак и проблеме на наступима. 

"Нисам имала тај панични напад. Мени се дешавало да мислим да лудим. То сам приписивала људима, јер у једном тренутку ви сте толико преплављени људима да вас они 'поједу'. Мени је то највише сметало. Ја сам велики 'упијач'. Милијарду људи око мене и ја упијам и негативну и позитивну енергију. Дођем кући и видим да то није моје, свесна сам да то није моја енергија. Имала сам проблеме и на наступима", рекла је Марина.

Прочитајте још: Констракта се прошетала модном пистом и одушевила: Први пут на високим потпетицама у јавности (ФОТО)

Открила је да је њој помогла терапија и саветује људима да што више говоре о својим проблемима како би их превазишли.

"Тада сам отишла на терапију, чувени гешталд, који ми је много помогао. Од тада говорим људима да морају више да говоре о себи и својим проблемима, јер код нас се углавном не говори о томе", рекла је гостујући на К1 телевизији.

Признала је да уме да заплаче и да се свакоме деси да такви дани наиђу.

"Свако у животу има тај период када плаче. Просто сваком наиђу такви дани, једноставно не мораш ни да имаш велики разлог да заплачеш, можеш једноставно да заплачеш зато што ти је мука од живота. Стално негде јуримо, трчимо и журимо. Прође нам време, а ни не знамо где је прошло. Мислим да се једноставно време убрзало, чак и када успоримо темпо. Стално износимо неке тврдње, а онда у новинама излазе разни наслови о мојим теоријама", рекла је певачица за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas