Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марина Тадић послала СНАЖНУ поруку свим младим девојкама: "Не слушајте, не гледајте, учите, тражите од родитеља књиге, а не силиконе" (ВИДЕО)

Марина Тадић објавила снимак који је направио пометњу на друштвеним мрежама

1695549504_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-marinatadic_official.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - маринатадиц_оффициал
Oglas

Певачица Марина Тадић је на свом Инстгарам профилу објавила снимак у ком је послал снажну поруку свим младим девојкама. Она је јасно ставила до знања да физички изглед није најбитнији и да девојке треба да уче, читају и путују, а не да теже погрешним вредностима, као и да физички изглед не треба да им буде на првом месту.

 - Остављам овај видео овде, за све девојчице које су другачије. Да знају да имају избор, да знају да нису саме иако су другачије и прате неке своје снове! Будите храбре идите напред за својим сновима! Баш такве своје, без лажи. Будите поносне што изгледате природно и чувајте свој изгледа, тако што ћете живети здраво, пре свега физички, а онда и ментално! Не гледајте ове КАРАКОНДЖУЛЕ у медијима које свакодневно покушавају да наметну да је “изгледа лажни изглед” најважнији и да је то једино што имате! Не слушајте, не гледајте, учите, тражите од родитеља, књиге, путовања а не силиконе и ботоxе. Знајте да нисте саме, ја ћу увек бити та која ће стајати иза свог изгледа иза својих ставова! Због моје ћерке и свих ћерки које још увек нису затроване - гласио порука испод видеа коју је Марина Тадић оставила.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas