Oglas
· · Komentari: 0

Marina Tadić poslala SNAŽNU poruku svim mladim devojkama: "Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja knjige, a ne silikone" (VIDEO)

Marina Tadić objavila snimak koji je napravio pometnju na društvenim mrežama

1695549504_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-marinatadic_official.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - marinatadic_official
Oglas

Pevačica Marina Tadić je na svom Instgaram profilu objavila snimak u kom je poslal snažnu poruku svim mladim devojkama. Ona je jasno stavila do znanja da fizički izgled nije najbitniji i da devojke treba da uče, čitaju i putuju, a ne da teže pogrešnim vrednostima, kao i da fizički izgled ne treba da im bude na prvom mestu.

 - Ostavljam ovaj video ovde, za sve devojčice koje su drugačije. Da znaju da imaju izbor, da znaju da nisu same iako su drugačije i prate neke svoje snove! Budite hrabre idite napred za svojim snovima! Baš takve svoje, bez laži. Budite ponosne što izgledate prirodno i čuvajte svoj izgleda, tako što ćete živeti zdravo, pre svega fizički, a onda i mentalno! Ne gledajte ove KARAKONDŽULE u medijima koje svakodnevno pokušavaju da nametnu da je “izgleda lažni izgled” najvažniji i da je to jedino što imate! Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja, knjige, putovanja a ne silikone i botoxe. Znajte da niste same, ja ću uvek biti ta koja će stajati iza svog izgleda iza svojih stavova! Zbog moje ćerke i svih ćerki koje još uvek nisu zatrovane - glasio poruka ispod videa koju je Marina Tadić ostavila.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas