· · Коментари: 0
НИЈЕ БИЛО ЛАКО

"Марина Туцаковић ме уцењивала": Мира Шкорић о борби са БОЛЕШЋУ и ЛАЖНИМ пријатељима са естраде (ФОТО)

Мира Шкорић открила мало познате детаље из каријере.

1645111184_17454_mira-s_ig.jpg
Фото: Душан Мишић

Певачица Мира Шкорић отпевала је многе хитове који се и данас слушају на свим местима, а она је после 30 година открила да је за једну песму била уцењена да је отпева.

Мира је тада била на почетку своје каријере а на албуму су јој радили покојна Марина Туцаковић, Фута и Злаја. Међутим, они су јој написали песму због које је, како каже, чупала косу са главе и никако није желела да је отпева.

Међутим, да их није послушала данас би се много кајала.

Прочитајте још: СНАЈА ДАНИЦЕ И ЛАЗАРА РИСТОВСКОГ је права лепотица и позната глумица: Прича о упознавању са Петром је права бајка (ФОТО)

"Било је то 1991. године када су албум радили Марина, Фута и Злаја. Нисам хтела да снимим песму 'Зашто носиш прстен мој', чупала сам косу са главе. Марина ме је уценила и рекла да ако је не снимим нећу добити ниједну песму", рекла је Мира у емисији .

Мира се затим дотакла свог тешког периода и болести са којом се борила.

"Током целе каријере имала сам озбиљне ломове. Мене је снашла та ужасна болештина и о томе не волим да причам... Тешко ми је и само када се сетим тог периода када сам имала четири операције на онкологији, када ми је живот висио о концу, с питањем да ли ћу икада моћи да певам, па све те медијске паузе које су ишле уз то... Најгоре ми је било што су многи из мог окружења, неки медији, па чак и пријатељи и колеге мислили ма нема ништа од ње, доста је и певала", рекла је Мира, а онда додала:

"Имала сам тешке борбе, терапије, периоде изолације, а то су страшни ломови. Снагу сам нашла у чињеници да никада нисам прихватила болест. Никада нисам поклекла, када је било тешко па и најтеже, ја сам се дизала и ишла напред. Медијске паузе су ме много коштале, а сви ти назовипријатељи око мене су се радовали", закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.