Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Марина Туцаковић ми је прорекла СУДБИНУ 2010. године": Рада Манојловић открила детаљ из свог живота за који многи нису знали

Рада Манојловић каже да јој је Марина једном песмом прорекла судбину

1704284353_Foto-Ataimages.rs-Marina-Tucakovic-i-Rada-Manojlovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Они који су били на наступима Раде Манојловић тврде да им је то најбољи провод у животу. Осим гласом, певачица где год да се појави осваја публика невероватном енергијом.

Певачица је истакла да су гости њених наступа најопуштенија групација људи, а атмосфера коју заједно произведу је необјашњива.

- На наступима се посебно нешто откачи и у мени и у људима. Поготово су Нове године код мене познате по томе што смо сви на столицама, на столовима, нема правила, нико се не стиди ничега. Тотално смо ослобођени од размишљања о томе како се понашамо и шта други мисле о нама - испричала је са осмехом Рада, а на констатацију да је у питању журка на којој се виси са лустера, Манојловићева је поручила:

-Ако издржи лустер, буквално. Само што се још нисмо окачили на то. Али љуљају се столови, да. Морам да кажем да ми је Марина Туцаковић прорекла судбину 2010. године: "Мешај, мешај мала, пењи се на сто", тако да то је то, не знам, она ми жена зацртала - закључила је Манојловићева.

Иначе, "Мешај, мала", дуетска је песма коју Рада изводи са колегом Сашом Матићем, а текст који је писала покојна Марина Туцаковић предвидео је певачицину судбину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas