Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл одговорила на тврдње о разлозима због којих неће присуствовати крунисању: ОВО ЈЕ ИСТИНА

Војвоткиња од Сасекса одговорила је на чланак Дејли телеграфа

1682241448_profimedia-0474806036-MEGAN-NASLOV.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Меган Маркл неће бити присутна на крунисању свог свекра, краља Чарлса, 6.маја, као ни њено двоје деце, које је добила из брака са принцом Харијем.
Она ће остати у кући у Монтеситу, Калифорнији, где ће прославити четврти рођендан принца Арчија, док ће за то време Хари доћи у Енглеску да подржи оца.

У суботу, у Дејли Телеграфу је написано, да је један од талога што Меган неће бити на историјском догађају, тај што је остала ''незадовољна'' одговором краља Чарлса, када је покренула питања несвесне пристрасности унутар краљевске породице. Тврдило се да да је Меган тада упутила писмо Чарлсу, након чувеног интервјуа код Опре, 2021.

Одговарајући на чланак, портпарол војвоткиње од Сасекса, рекао је за Хелло:

''Војвоткиња од Сасекса се бави својим животом у садашњости, не размишљајући о преписци од пре две године, везаној за разговоре од пре четири године. Свака сугестија је лажна и искрено смешна. Подстичемо таблоиде и медије, и разне краљевксе дописнике да заустабе исцрпљујући циркус, који сами стварају'', звучао је одговор.

Речено је да писма која су разменили Меган и Чарлс, садрже и идентитет старијег члана краљевске породице, који је једном приликом питао које ће боје бити кожа принца Арчија, пре рођења, при чему су се наводно и Миган и Чарлс сложили да коментар није дат ''злонамерно''.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas