Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl odgovorila na tvrdnje o razlozima zbog kojih neće prisustvovati krunisanju: OVO JE ISTINA

Vojvotkinja od Saseksa odgovorila je na članak Dejli telegrafa

1682241448_profimedia-0474806036-MEGAN-NASLOV.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Megan Markl neće biti prisutna na krunisanju svog svekra, kralja Čarlsa, 6.maja, kao ni njeno dvoje dece, koje je dobila iz braka sa princom Harijem.
Ona će ostati u kući u Montesitu, Kaliforniji, gde će proslaviti četvrti rođendan princa Arčija, dok će za to vreme Hari doći u Englesku da podrži oca.

U subotu, u Dejli Telegrafu je napisano, da je jedan od taloga što Megan neće biti na istorijskom događaju, taj što je ostala ''nezadovoljna'' odgovorom kralja Čarlsa, kada je pokrenula pitanja nesvesne pristrasnosti unutar kraljevske porodice. Tvrdilo se da da je Megan tada uputila pismo Čarlsu, nakon čuvenog intervjua kod Opre, 2021.

Odgovarajući na članak, portparol vojvotkinje od Saseksa, rekao je za Hello:

''Vojvotkinja od Saseksa se bavi svojim životom u sadašnjosti, ne razmišljajući o prepisci od pre dve godine, vezanoj za razgovore od pre četiri godine. Svaka sugestija je lažna i iskreno smešna. Podstičemo tabloide i medije, i razne kraljevkse dopisnike da zaustabe iscrpljujući cirkus, koji sami stvaraju'', zvučao je odgovor.

Rečeno je da pisma koja su razmenili Megan i Čarls, sadrže i identitet starijeg člana kraljevske porodice, koji je jednom prilikom pitao koje će boje biti koža princa Arčija, pre rođenja, pri čemu su se navodno i Migan i Čarls složili da komentar nije dat ''zlonamerno''.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas