Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл писала краљу Чарлсу: Именовала људе који су УВРЕДИЛИ њу и њеног сина

Откривени нови детаљи о краљевској породици

1700985902_Foto-Profimedia-PRintscreen-Instagram-meghan.markle.official.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - мегхан.маркле.оффициал
Oglas

Меган Маркл и принц Хари од почетка своје љубавне везе дижу прашину. И врапци на грани знају баш све о њиховим потезима, а из дана у дан откривају се неке нове "фасцинантне" тајне које доводе у питање британску краљевску породицу. Па је дошла на ред и нова књига.

Новинар Омид Скоби је написао књигу која носи назив "Крај игре: Унутар краљевске породице и борба монархије за опстанак", а ту је открио како је војвоткиња од Сасекса писала приватна писма краљу Чарлсу ИИИ, у којима је именовала двоје људи који су коментарисали њу и боју коже њеног сина, наводи Паге Сиx.

Подсетимо се да је Меган Маркл (42) први пут открила да је члан краљевске породице изразио "забринутост" због боје коже Арчија у интервјуу са Опром Винфри у марту 2021. године. Она је тада рекла како су поједини људи изразили забринутост о томе колико ће Арчијева кожа бити тамна када се буде родио.

Принц Вилијам је тада бранио своју породицу и рекао да чланови краљевске породице "у великој мери нису расистичка породица".

Скоби тврди да зна ко су особе које Меган оптужила, али не може да их именује због закона у Уједињеном Краљевству који га "спречавају да пријави ко су били". Дакле, у књизи људи који су наводно дали расистичке опаске се не откривају. Аутор је рекао у интервјуу у јануару да су расизма и несвесне пристрасности две различите ствари.

 

- Када вам се као појединцу, иначе институцији, призна или укаже да имате несвесну пристрасност, имате прилику да учите и растете из тога… иначе несвесна пристрасност прелази у категорију расизма.

Подсетимо се и да је Хари био тај који рекао како његова породица није расистичка, већ несвесна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas