Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл поделила страхове за Арчија и Лилибет у говору о менталном здрављу: "Осећам се уплашено"

Меган Маркл и принц Хари били су домац́ини самита родитеља у Њујорку где су говорили о менталном здрављу у дигиталном добу и о томе како друштвени медији могу утицати на ментално здравље

1697015122_profimedia-0807670189.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл дели страхове за Арчија и Лилибет у говору на самиту о менталном здрављу у Њујорку

Меган је отворено разговарала о својим страховима који се тичу одрастања њено двоје деце. Обрац́ајуц́и се публици у Њујорку, рекла је:

- Бити мама је најважнија ствар у мом животу... осим, ​​наравно, бити супруга. Али, рец́и ц́у да се осец́ам срећном што су наша деца прилично млада, тако да ово није у нашој блиској будуц́ности, али се такође осец́ам уплашено како све наставља да се мења и како ц́е ово бити пред нама. Кажу бити родитељ - дани су дуги, а године кратке. Тако да ме то забрињава, али такође ми даје много наде и много енергије у напредак који смо направили у протеклој години - рекла је Меган, пише Мирор.

Њене речи су уследиле након што се Хари захвалио родитељима који су претходно изашли на сцену да поделе своје приче.

Раније током дана, Хари и Меган су такође посетили оближњу школу пре догађаја. Хари је упутио упозорење ученицима у вези са менталним здрављем.

- Ако неко од вас почне да ц́ути, не појави се, морате да сазнате зашто. Свако има своју причу, разлог зашто сте овде, ваш живот ц́е и даље бити испуњен компликацијама и изазовима. А ако неко од вас почне да ц́ути, не појави се, морате да сазнате зашто.

И Меган и Хари су били изузетно искрени у вези са својим менталним здрављем у прошлости. У интервјуу са Опром Винфри, Меган је открила да је имала самоубилачке мисли када је била виши члан краљевске породице.

Позивајуц́и се на сопствене борбе, Хари је отворено говорио о разговору са терапеутима од смрти своје мајке. Говорец́и о свом искуству са др Габором Матеом, рекао је:

- Једна од ствари којих сам се највише плашио била је губитак осец́аја који сам имао о мами. Мислио сам да ц́е ме то убити, ако одем на терапију, и да ц́у изгубити све што ми је преостало - све што сам успео да задржим од своје мајке. Испоставило се да то није био случај. Нисам то изгубио. Било је супротно.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas