Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl podelila strahove za Arčija i Lilibet u govoru o mentalnom zdravlju: "Osećam se uplašeno"

Megan Markl i princ Hari bili su domaćini samita roditelja u NJujorku gde su govorili o mentalnom zdravlju u digitalnom dobu i o tome kako društveni mediji mogu uticati na mentalno zdravlje

1697015122_profimedia-0807670189.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Markl deli strahove za Arčija i Lilibet u govoru na samitu o mentalnom zdravlju u NJujorku

Megan je otvoreno razgovarala o svojim strahovima koji se tiču odrastanja njeno dvoje dece. Obraćajući se publici u NJujorku, rekla je:

- Biti mama je najvažnija stvar u mom životu... osim, ​​naravno, biti supruga. Ali, reći ću da se osećam srećnom što su naša deca prilično mlada, tako da ovo nije u našoj bliskoj budućnosti, ali se takođe osećam uplašeno kako sve nastavlja da se menja i kako će ovo biti pred nama. Kažu biti roditelj - dani su dugi, a godine kratke. Tako da me to zabrinjava, ali takođe mi daje mnogo nade i mnogo energije u napredak koji smo napravili u protekloj godini - rekla je Megan, piše Miror.

NJene reči su usledile nakon što se Hari zahvalio roditeljima koji su prethodno izašli na scenu da podele svoje priče.

Ranije tokom dana, Hari i Megan su takođe posetili obližnju školu pre događaja. Hari je uputio upozorenje učenicima u vezi sa mentalnim zdravljem.

- Ako neko od vas počne da ćuti, ne pojavi se, morate da saznate zašto. Svako ima svoju priču, razlog zašto ste ovde, vaš život će i dalje biti ispunjen komplikacijama i izazovima. A ako neko od vas počne da ćuti, ne pojavi se, morate da saznate zašto.

I Megan i Hari su bili izuzetno iskreni u vezi sa svojim mentalnim zdravljem u prošlosti. U intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan je otkrila da je imala samoubilačke misli kada je bila viši član kraljevske porodice.

Pozivajući se na sopstvene borbe, Hari je otvoreno govorio o razgovoru sa terapeutima od smrti svoje majke. Govoreći o svom iskustvu sa dr Gaborom Mateom, rekao je:

- Jedna od stvari kojih sam se najviše plašio bila je gubitak osećaja koji sam imao o mami. Mislio sam da će me to ubiti, ako odem na terapiju, i da ću izgubiti sve što mi je preostalo - sve što sam uspeo da zadržim od svoje majke. Ispostavilo se da to nije bio slučaj. Nisam to izgubio. Bilo je suprotno.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas