Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган у Њујорку имала ТРИ модна промашаја и добила нови НАДИМАК: Сви гледају у наруквице и смеју се! (ФОТО)

Меган Маркл и принц Хари кренули су у "краљевску турнеју" по Њујорку.

1632814123_celebritzmoment.PNG
Фото: Youtube/ screenshot celebritynycmoment
Oglas

Зашто су Меган Маркл и принц Хари напустили Бекингемску палату?

Колико се сећамо, они су то урадили, јер су желели приватност и оптерећивале су их обавезе везане за краљевски протокол. Зашто, онда, сада када су слободни, сами себи то намећу?

Прочитајте још: Били су СЕКС СИМБОЛИ: Они су упропастили себи живот пластичним операцијама! (ФОТО)

На 24 степени је носила дебео вунени капут

Меган Маркл и принц Хари су кренули у "краљевску турнеју" по Њuјорку, како су је назвали новинари. Она је том приликом добила и нови надимак.

Кренимо редом. Меган Маркл се у Њујорку три пута пресвукла и сваки пут је имала модни промашај.

Три модна промашаја за један дан.

Меган Маркл је носила тегет вунени костим са тегет ролком. У истој нијанси био је обучен и Хари. Костим је био елегантан и топао. Међутим, костим је био исувише топао, јер је у Њујорку било 24 степени у тренутку када је Меган Маркл тако обучена шетала градом.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Меган Маркл се пресвука три пута

После посете видиковца са градоначелником Њујорка, Меган Маркл се пресвукла за одлазак у Централ парк. Обукла је белу мини хаљину до пола колена, а многи су приметили да је хаљина прекратка и да јој "шанелова" ташница није помогла да покрије голе бутине.

Прочитајте још: Носите их и не скидате? Фармерке ТРЕБА да се оперу после ОВОГ броја ношења

Меган Маркл је Њујорком шетала  и у циклама костиму, а то су модни новинари прокоментарисали као трећи модни промашај. Она је том приликом промовисала дечију књигу "Клупа":

Ташне и кофери имали су занимљив монограм

Друга ствар коју су новинари приметили били су њихови кофери, ташне, актенташне и сви остали кожни предмети. Наиме, све кожне ствари имале су монограм. На монограму је био лого Сасекса. Њујоршки медији су били одушевљени какав је сноб Меган Маркл и одмах су јој наденули нови надимак - Мадам војвоткиња!

Убрзо се појавио нови хаштаг #MadameDuchessandsirDuke

Меган Маркл и принц Хари присуствовали су догађају Глобални грађанин у Централ парку у недељу, а то је било њихово прво заједничко јавно појављивање од када се родила Лилибет

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је пронашла један комад гардеробе који носи целе јесени (ФОТО)

Пажњу је привука наруквица

Међутим, многима су очи биле упрте у сијасет наруквица које носи Меган Маркл. Међу мноштвом златних наруквица ту се налазе и оне са именима Арчи и Лилибет.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas