· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

Меган Маркл ЗАБЛИСТАЛА у боји која је била популарна претходних СЕЗОНА, али јој због једног детаља СВИ ЗАМЕРАЈУ (ФОТО)

Иако је избог њене гардеробе био без грешке, једна ствар се није допала многима.

1632728528_profimedia-0634364586.jpg
Фото: Профимедиа

Ако би требало описати модни стил Меган Маркл, онда би то била реч - непогрешив. Свако њено појављивање у јавности изазива лавину коментара, а прво се коментарише одевна комбинација.

И овога пута било је тако. Међутим, поред комплимената на рачун изгледа и комада које је понела, на једној ствари су јој британски таблоиди ипак замерили.

Прочитајте још: ИЗАШЛИ У ЈАВНОСТ: Принц Хари и Меган Маркл ЗАГЉЕНИ У ЊУЈОРКУ, послали поруку свим душебрижницима! (ФОТО)

Принц Хари и Меган Маркл били у у тродневној посети Њујроку, током које су се састали и са градоначелником овог града, а папараци су испратили сваку њихову шетњу по "Великој јабуци".

Током посете једне школе у Харлему, у којој је Меган имала промоцију своје књиге за децу, бивша војвоткиња од Сасекса појавила су у мало неочекиваној боји, која је била популарна посебно у претходним сезонама.

Фото:Профимедиа

Реч је о нијанси у бордо боји, која се у модном свету назива бургунди.

Меган је цела била обучена у нијансама ове боје, која одише елеганцијом. Ипак, британски таблоиди су јој замерили на вртоглавој цени појединих одевних комада. Капут од кашмира марке "Loro Piana" кошта чак 4.095 евра, док је цена салонки коју потписује "Manolo Blahnik" 515 евра.

"Златна девојка" како су је прозвали британски таблоиди није носила само скупу гардеробу, већ и аксесоаре. Наиме, веренички прстен који је добила од принца Харија кошта око 270 хиљада фунти, а ручни сат принцезе Дајане "Cartier" процењен је на 17.800 фунти.

Фото:Профимедиа

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.