· · Коментари: 0

Меланија Трамп виђена први пут након скандала: Ускршњи ручак са бившим председником (ФОТО)

Поздрављени овацијама

1681126631_profimedia-0379363621-Melanija-Tramp.jpg
Пхото: Профимедиа

Бивша прва дама Америке, примећена је по први пут након хапшења свог супруга прошле недеље, и бројних скандала са глумицама за одрасле. Меланија Трамп је присуствовала Ускршњем ручку са супругом у недељу, у његовом клубу Мар-а-Лаго, преноси НеwYорк Пост.
Меланија и Доналд су ''ухваћени'' камером како заједно шетају плесном салом, уз овације присутних, а затим су уживали у празничном ручку поводом Ускрса.

Фото: Инстаграм принтсцреен/линда.флорида

Овај излазак је означио повратак у нормалу за Доналда и Меланију, који су се у прошлости обично сликали заједно током важних догађаја, као део традиције. Трамп (76) је био обучен у своје уобичајено одело и кравату, а Меланија (52) је носила белу блузу са љубичастим детаљима. Могло се видети како разговарају, док се Меланија повремено нагињала ка њему током разговора.

Фото: Инстаграм принтсцреен/линда.флорида

Овај најновији излазак био је први пут да је Меланија виђена поред свог мужа, након што је била одсутна током његовог говора прошлог уторка, након суђења на  Менхетну.Трамп је оптужен за 34 кривичних дела, у вези са исплатама новца које је наводно дао звезди филмске индустрије за одрасле, Сторми Даниелс и другима. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.