· · Komentari: 0

Melanija Tramp viđena prvi put nakon skandala: Uskršnji ručak sa bivšim predsednikom (FOTO)

Pozdravljeni ovacijama

1681126631_profimedia-0379363621-Melanija-Tramp.jpg
Photo: Profimedia

Bivša prva dama Amerike, primećena je po prvi put nakon hapšenja svog supruga prošle nedelje, i brojnih skandala sa glumicama za odrasle. Melanija Tramp je prisustvovala Uskršnjem ručku sa suprugom u nedelju, u njegovom klubu Mar-a-Lago, prenosi NewYork Post.
Melanija i Donald su ''uhvaćeni'' kamerom kako zajedno šetaju plesnom salom, uz ovacije prisutnih, a zatim su uživali u prazničnom ručku povodom Uskrsa.

Foto: Instagram printscreen/linda.florida

Ovaj izlazak je označio povratak u normalu za Donalda i Melaniju, koji su se u prošlosti obično slikali zajedno tokom važnih događaja, kao deo tradicije. Tramp (76) je bio obučen u svoje uobičajeno odelo i kravatu, a Melanija (52) je nosila belu bluzu sa ljubičastim detaljima. Moglo se videti kako razgovaraju, dok se Melanija povremeno naginjala ka njemu tokom razgovora.

Foto: Instagram printscreen/linda.florida

Ovaj najnoviji izlazak bio je prvi put da je Melanija viđena pored svog muža, nakon što je bila odsutna tokom njegovog govora prošlog utorka, nakon suđenja na  Menhetnu.Tramp je optužen za 34 krivičnih dela, u vezi sa isplatama novca koje je navodno dao zvezdi filmske industrije za odrasle, Stormi Daniels i drugima. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.