Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мене је популарност понела": Велика исповест Дарка Лазића - "Био сам на ивици смрти"

Дарко Лазић увек искрено говори о свему што му се дешава у животу

1699883343_5c36b3935bcaf3693a01a5074ecf753ba1906772.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Дарко Лазић у емотивној исповести за Гранд отворено је говорио о породици и али је признао да се највише каје због тога што се у једном моменту одвојио од родитеља.

И у ранијим извајама медијима, Дарко је истицао да се највише каје због саобраћајне несреће која га је умало коштала живота.

– Највише због чега се кајем је то што сам доживело ту несрећу, морао сам да пазим на себе мало више. Нанео сам доста боља и породици и људима који ме воле, могао сам да погинем, да не постојим више. Кад бих могао да вратим време, то бих једино променио, да волим и поштујем себе мало више – рекао је он за Гранд и додао:

– Био сам на ивици смрти, конац ме делио, када се човек из те ситуације извуче, онда схвати да Бог не даје свима другу шансу. Онда се запиташ ‘Чекај мало мајсторе, докле више, ниси више сам на овом свету?!’.

Лазић признаје да га је слава у једном моменту понела толико да се у удаљио од породице и да у том периоду нико није могао да утиче на њега.

- Ја потичем из добре породице и своју децу учим да буду добри људи, за мене неко може да каже да сам овакав или онакав, али нико не може да каже да сам лош човек. Имам ја своје бубице, свакога понесе слава, новац, друштво, трудићу се да не праве исте грешке као и ја. У то време мене није имао ко да изведе на прави пут, није имао ко да ми каже „Стани, тако не треба“. После ко год да ми је рекао ја сам говорио да ме пусти. Мене је популарност понела то ћу рећи не знам који пут, свако да каже да је другачије, тај лаже. Некога понесе, ја сам морао да успем јер сам негде ишао главом кроз зид, а могао сам да изгубим главу – казао је Дарко за Гранд, а његову емотивну исповест погледајте у видеу на почетку текста.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas