Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МЕНЕ СВИ ИСКОРИШЋАВАЈУ": Наташу Беквалац укућани послали у набавку! Одушевили је ЏЕНТЛМЕНИ са пијаце (ФОТО)

Наташа Беквалац одушевљена искуством на пијаци

1652367627_pjimage---2022-05-12T170001.123.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ bekvalceva
Oglas

Певачица Наташа Беквалац показала је делић свакодневног живота и одушевила пратиоце на Инстаграму. Уочи путовања у хрватску, Наташа су ћерке послале на пијацу да им купи воће како би имале свеже залихе преко викенда.

Наташа се без трунке шминке, везане косе, у скроз опуштеном издању ухватила за колица и кренула у набавку на пијацу uz komentar: Мене сви само искоришћавају. Највећи утисак су јој оставили џентлемни са тезги, који су јој помогли да однесе намирнице до кола.

Прочитајте још: Велики преокрети на кладионицама: Ево које место сад заузима Констракта (ФОТО)

- Пре него што кренем у Сплит, само да кажем где сам послата. Идем на пијацу да обезбедим своје укућане за викенд. Кажу да немају свеже воће - направила је мали увод, која је потом снимила следећи кадар са пијаце, где је у првом плану било воће.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ bekvalceva

- На пијаци има све. Требају ми банане, јабуке, крушке и лимун. Прелепо вам је воће - рекла је певачица, којој се продавац захвалио, те се упутила на следећу тезгу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ bekvalceva

- Бадеми, лешници и суво грожђе - тражила је љубазна новосађанка, а након завршене куповине је поделила утиске о куповини:

- Званично саопштавам да су овде најдивнији и најљубазнији људи. Највише џентлмена има на пијаци. Обавила сам све. Поклонили су ми авокадо, кесицу коприве да пробам и дечко ми је донео вучилицу до кола, навикла сам само да траже и узимају, дакле, дружим се само са људима са пијаце и јако их волим ћао!

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ bekvalceva

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas