· · Коментари: 0

МЕСЕЦИМА ЖИВЕЛИ У КОНТЕЈНЕРУ: Наша глумица ван себе због онога што се сада дешава, хитно се огласила и обавестила све! (ФОТО)

Српска глумица, Невена Вукес удата је за хрватског музичара Марка Вукеса, са којим је прошле године добила дете

1679399352_njih-dvoje.png
Пхото: Yоутубе принтсцреен/ Наш Нови почетак

Невена и Марко живе у складном браку и једно другом највећа су подршка и ослонац, што су показали у свом серијалу "Наш нови почетак", који су снимили након што су изгубили свој дом, у земљотресу који је погодио Хрватску пре две године.
Њих двоје су месецима живели у контејнеру, који им је доделила општина Марија Бистрица. Они су на свом Јутјубу приказали како су уредили својих 12 квадрата, као и све око контејнера, док су у свему томе остали позитивни и насмејани.

Фото: Yоутубе принтсцреен/ Наш Нови почетак

- Реч је о монтажној кући. Градимо је сами, уз помоћ Бога и ближњих. Лепо је радити с дрветом, али треба имати пуно стрпљења и вештине. Надамо се да ћемо на пролеће моћи да се преселимо - причала је глумица.

- Прихватили смо свој привремени дом - контејнер који нам је општина доделила, недељу дана након земљотреса. Статичар који нам је издао црвену ознаку и решење да кућа више није за становање, него је треба срушити, саветовао нам је да размислимо о другој локацији за нову кућу, јер је оближње брдо почело да се урушава. То нас је подстакло на брзо деловање, па смо прошлог лета почели да градимо нову кућу - објаснила је тада Невена.

Фото: Yоутубе принтсцреен/ Наш Нови почетак

Невена на свом Инстаграму недавно је објавила фотографију са својим животним сапутником, док осмех ни дан данас не скидају са лица, а јасно је и колико су заљубљени.

- Моји родитељи су живели у љубави и такву породицу сам и ја желела да оформим. Исто је и са Марком. Брак и породица која постајете, тај само ваш мали храм који градите, треба да чувате безусловном љубављу, слушањем и разумевањем. То је нови пут за нас, иако се ништа посебно не мења у нашим животима. Једино што тај осећај одговорности јача, сада према нама самима, а сутра и према нашој деци - испричала је Невена за “Глорију”.
Иначе, Невена се прославила улогама у серијама "Војна академија" и "Швиндлери", а бави се и фотографијом.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.