Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Метју Пери жестоко увредио Кијану Ривса, а сада је одлучио да се извини: "Насумично сам бирао имена"

Звезда серије "Пријатељи" жестоко је увредио колегу

1666857985_metju-peri-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/абц/Тхе Хуб
Oglas

Метју Пери, познатији као Чендлер из серије "Пријатељи", ускоро би требао да објави своје мемоаре под називом "Фриендс, Ловерс анд тхе Биг Террибле Тхинг", а последњих дана главна је тема део из књиге који су се појавили у јавности,а тиче се његовог колеге Кијану Ривса.

Прочитајте још: Петар Стругар и Калина Ковачевић у вези? Глумачки пар наводно ужива у љубави већ четири месеца

- Зашто су глумци попут Ривера Феникса и Хит Леџера умрли, али Кијану Ривс још увек хода међу нама? - написао је.

Насумично одабрао име

Ипак, иако се овај део наша у књизи, Метју Пери истиче, како није имао никакву намеру, већ је насумично изабрао име.

- Заправо сам велики његов обожаватељ. Само сам насумично одабрао име, моја грешка. Извињавам се. Требао сам уместо његовог да користим моје име - рекао је у изјави за магазин "Пеопле". 

Након реченице која је доспела у јавности, многе познате личности су се огласиле и откриле колико воле и подржавају Кијану Ривса, доку су на Перија огорчени.

- Лично сам одушевљена што Кијану Ривс хода међу нама - написала је Рејчел Зеглер на Твитеру.

 

Иако тврди да је насумично изабрао Ривсово име, Метју је у мемоарима још једном споменуо колегу, када је писао о смрти својих пријатеља Ривера Феникса и Криса Фарлеја.

- Ривер је био предиван човек споља и изнутра и превише леп за овај свет, показало се. Изгледа да увек одлазе стварно талентовани момци - рекао је и открио да је јецао на сав глас, када је сазнао за Риверову смрт.

Када се осврнуо на смрт Криса Фарлеја, поново је споменуо колегу Кијану Ривса. Наиме, Пери је током борбе са зависношћу 1988. године добио улогу у комедији "Алмост Хероес" у којој је играо и Фарлеј. Током снимања су се зближили, а када је 1997. године чуо да је умро од предозирања, био је потпуно сломљен.

Прочитајте још: Бивша чланица групе "Моделс" отворила душу: Синди проговорила о БИВШЕМ мужу - "Није имао професију, а ни искуство"

- Пробио сам рупу у зиду свлачионице Џенифе Анистон када сам сазнао. Кијану Ривс хода међу нама - написао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas