Oglas
· · Komentari: 0

Metju Peri žestoko uvredio Kijanu Rivsa, a sada je odlučio da se izvini: "Nasumično sam birao imena"

Zvezda serije "Prijatelji" žestoko je uvredio kolegu

1666857985_metju-peri-.jpg
Foto: Youtube printscreen/abc/The Hub
Oglas

Metju Peri, poznatiji kao Čendler iz serije "Prijatelji", uskoro bi trebao da objavi svoje memoare pod nazivom "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", a poslednjih dana glavna je tema deo iz knjige koji su se pojavili u javnosti,a tiče se njegovog kolege Kijanu Rivsa.

Pročitajte još: Petar Strugar i Kalina Kovačević u vezi? Glumački par navodno uživa u ljubavi već četiri meseca

- Zašto su glumci poput Rivera Feniksa i Hit Ledžera umrli, ali Kijanu Rivs još uvek hoda među nama? - napisao je.

Nasumično odabrao ime

Ipak, iako se ovaj deo naša u knjizi, Metju Peri ističe, kako nije imao nikakvu nameru, već je nasumično izabrao ime.

- Zapravo sam veliki njegov obožavatelj. Samo sam nasumično odabrao ime, moja greška. Izvinjavam se. Trebao sam umesto njegovog da koristim moje ime - rekao je u izjavi za magazin "People". 

Nakon rečenice koja je dospela u javnosti, mnoge poznate ličnosti su se oglasile i otkrile koliko vole i podržavaju Kijanu Rivsa, doku su na Perija ogorčeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

- Lično sam oduševljena što Kijanu Rivs hoda među nama - napisala je Rejčel Zegler na Tviteru.

 

Iako tvrdi da je nasumično izabrao Rivsovo ime, Metju je u memoarima još jednom spomenuo kolegu, kada je pisao o smrti svojih prijatelja Rivera Feniksa i Krisa Farleja.

- River je bio predivan čovek spolja i iznutra i previše lep za ovaj svet, pokazalo se. Izgleda da uvek odlaze stvarno talentovani momci - rekao je i otkrio da je jecao na sav glas, kada je saznao za Riverovu smrt.

Kada se osvrnuo na smrt Krisa Farleja, ponovo je spomenuo kolegu Kijanu Rivsa. Naime, Peri je tokom borbe sa zavisnošću 1988. godine dobio ulogu u komediji "Almost Heroes" u kojoj je igrao i Farlej. Tokom snimanja su se zbližili, a kada je 1997. godine čuo da je umro od predoziranja, bio je potpuno slomljen.

Pročitajte još: Bivša članica grupe "Models" otvorila dušu: Sindi progovorila o BIVŠEM mužu - "Nije imao profesiju, a ni iskustvo"

- Probio sam rupu u zidu svlačionice Dženife Aniston kada sam saznao. Kijanu Rivs hoda među nama - napisao je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas