Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Метјуу Перију је мало фалило да не добије улогу која му је променила живот: Био је очајан за послом, а онда је уследио позив

Чувени глумац Метју Пери преминуо је синоћ у свом дому у Лос Анђелесу. Свет ће га памтити по улози Чендлера у серији "Пријатељи", а мало је познато да Метју умало није добио улогу која му је заувек променила живот

1698565667_dd316d9fcc6180d1d0963e3de1b2851f4e124856.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Метју Пери замало није добио прилику да игра Чендлера Бинга у Пријатељима. Он је једном приликом испричао да је замало пропустио прилику да буде део комедије НБЦ-а.

Пери се присетио да је 1994. постао очајан за послом.

- У години када је требало да "Пријаељи" буду снимљени сам био ван тржишта јер сам преузео посао у пилот серији по имену "ЛАКС 2194", где је мој лик требало да се бави руковањем пртљага на аеродрому у Лос Анђелесу 2194. године - објаснио је он, преноси Пипл.

Док је био посвец́ен улози у ЛАКС 2194, присетио се да је добио сценарио за Пријатеље, додајуц́и:

- Било је урнебесно и сјајно. Постојао је овај део који је био савршен за мене и излуђивало ме је што нисам могао да дођем до на њега због због среије у којој је требало да руководим пртљагом. Губио сам разум - искрен је био Мејту.

Међутим, његови планови су се променили када је извршни директор компаније Фок погледао ЛАКС 2194 и назвао га „најгора ствар коју смо икада видели у животу“.

Он се присетио како је извршни директор рекао: „Доступан је. Можете га унајмити за своју малу емисију под називом Пријатељи.

Пери је глумио заједно са Џенифер Анистон, Дејвидом Швимером, Метом ЛеБланом, Кортни Кокс и Лизом Кудроу 10 сезона у комедији НБЦ-а, која је трајала од 1994. до 2004. године. У својим мемоарима из 2022. године, "Пријатељи, љубавници и велика страшна ствар", сетио се да се молио да му се живот промени недељама пре аудиције за Пријатеље.

- Око три недеље пре моје аудиције за "Пријатеље", био сам сам у свом стану на Сунсет и Дохени, 10. спрат, био је веома мали, али је имао одличан поглед, и читао сам у новинама о Чарли Шину. Писало је да је Шин поново у невољи због нечега, али сец́ам се да сам помислио: "Шта га бриа - он је познат".

- Ниоткуда сам се затекао како клечим, чврсто затварам очи и молим се. Никада то раније нисам радио.Три недеље касније, добио сам улогу у "Пријатељима". 

Подсетимо, Пери је пронађен мртав у џакузију у куц́и у Лос Анђелесу у суботу, пренео је ТМЗ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas