Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мила Кунис и Ештон Кучер изненадили одлуком: Децу купају тек кад почну да смрде, а сада је уследио још један шокантан потез

Глумачки пар припрема децу за маратон

1668682559_mila-kunis-eston-kucer.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Ештон Кучер и Мила Кунис, изненадили су све, када су недавно изјавили да своју децу купају тек када "почну да смрде" или буду баш прљава.

Прочитајте још: МЕГА ПОТЕЗ: Меган Маркл и Принц Хари планирају велики НОВ ПРОЈЕКАТ, погледајате о чему се ради!

- Нисам имала топлу воду док сам одрастала, па се нисам свакако много туширала - рекла је у једном интервјуу Мила Кунис и открила да децу није купала када су били бебе.

- Нисам била онај родитељ који купа новорођенчад, никад - рекла је глумица, а Ештон се надовезао:

- Ако видим прљавштину, окупаћу их. У супротном, нема поенте.

Ипак, упркос овим изјавама које су наишле на оштру осуду, глумачки пар отишао је корак даље, па ће њихово двоје мале деце учествовати заједно са својим татом на маратону од пет километра, а глумац их увелико припрема за тај догађај.

- Они желе да трче маратон и данас је почео да тренира нашу децу да трче. Данас су трчали пола миље. Јако је слатко - рекла је Мила, пише Стил курир. 

Ова њихова одлука, поново је наишла на осуду, где су људи коментарисали да таква дешавања нису за малу децу и да је то озбиљна километража, док су се други питали да ли ће окупати децу након маратона.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas