· · Komentari: 0
VIRTUELNI SVET

MEGA POTEZ: Megan Markl i Princ Hari planiraju veliki NOV PROJEKAT, pogledajate o čemu se radi!

Izgleda da su Megan i Hari u toku sa svetskom tehnologijom, te da prave planove kako to može pomoći razvoju njihovog biznisa

1668610820_EPA-Megan-i-Hari-.jpg
Photo: EPA

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa su navodno u pregovorima sa jednom kompanijom za visoku tehnologiju, da razviju svoj biznis. Oni planiraju da izgrade svoj virtuelni svet, takozvani 'Metaverz', koji im može doneti milion novih fanova.

O čemu se zapravo radi?

Foto: Shutterstock

U pitanju bi bila prva svetska javna 'prodaja prostora', u virtuelnom multiverzumu, za koju mnogi misle da bi bila budućnost Interneta. Multiverzum je, sudeći prema pričama, logična evolucija Interneta, pomerajući se sa tekstualnih veb-sajtova u deljene trodimenzionalne prostore, gde korisnici imaju interakciju kao avatari. Zvuči zanimljivo?

Foto: Shutterstock

Pročitajte još:  Oni vas NIKADA neće izdati: Horoskopski znak koji će stati u vašu ODBRANU po svaku cenu

Mnogi poznavaoci iz ove oblasti, veruju da će Metaverz imati široku primenu u socijalizaciji, događajima, gejmingu, šopingu, pa čak i poslu. Ovo neće biti samo jedna platforma, već nekoliko onlajn destinacija, koji će podržavati prilagodljive avatare, i sredstva koja možete da premeštate iz jednog virtuelnog mesta na drugo.
Po uzoru na to, mreža Fejsbuk je već promenila korporativno ime u 'Meta', i planira da utroši 10 biliona funti za 
pravljenje nove platforme.

Foto: EPA

Pročitajte još: Ema Tompson, kada život prekopira filmski scenario: '' BILA SAM POLU-ŽIVA, majka mi je uvek govorila da je prvih 20 godina najteže''

Hari i Megan prate u stopu tehnološke novine, i upoznati su su Metaverzom, kao i Džastin Biber i Paris Hilton.
Izvor blizak paru, rekao je za 'The Mirror': '' I Megan i Hari veruju u veću mogućnost širenja svoje poruke svetu,
ukoliko budu prisutni u virtuelnom, kao i u realnom svetu''. Takođe se navodi i da su već razgovarali sa stručnjacima iz ove oblasti, i veruje se da je ovo sledeći korak da njihov brend postane još globalniji.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.